Tres escritos esotéricos (Rexistro nro. 457387)
[ vista simple ]
000 -CABECEIRA | |
---|---|
Campo de control de longitud fija | 00737nam a2200217 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 110218s1998 sp g spa |
ISBN | |
ISBN | 8430931570 |
CDU | |
CDU | 10 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA | |
Nome de persoa | Avicena |
MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Tres escritos esotéricos |
Resto do título | : (con el resumen de otro perdido y un capítulo de espiritualidad) |
Autores | / Avicena ; estudio preliminar, traducción y notas de Miguel Cruz Hernández |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN | |
Lugar de publicación | Madrid |
Editorial | :Tecnos |
Data de publicación | ,1998 |
DESCRICIÓN FÍSICA | |
Extensión | LXXXIII, 106 p |
Dimensións | ;18cm |
MENCIÓN DE SERIE | |
Mención de serie | Clásicos del pensamiento |
Número de volume | ;129 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | FILOSOFIA |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Filosofía musulmana |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | HISTORIA DE LA FILOSOFIA |
SECUNDARIAS-AUTOR | |
Nome de persoa | Cruz Hernández, Miguel |
-- | LEK001-3738 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR | |
-- | 2 |
Retirado | Perdido | Fonte de clasificación ou esquema | Estragado | Non para préstamo | Localización permanente | Localización actual | Localización en andeis | Data de alta no sistema | Fonte de adquisición | Sinatura correspondente á clasificación | Parte da signatura que identifica ao exemplar | Sinatura completa | Código de barras | Data da última consulta | Número de volume | Tipo de ítem de Koha | Nota pública |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
IES Perdouro | IES Perdouro | Aula | 2011-02-18 | Fondos Biblioteca | 10 | tre | 10 AVI tre | LED029000003836 | 2022-02-24 | 1 | Prestable | HISTORIA DA FILOSOFÍA/ Loc. Aula 111 | |||||
IES de Monterroso | IES de Monterroso | Sala préstamo | 1999-07-22 | Fondos Biblioteca | 1(09) | tre | 1(09) AVI tre | LED019000003738 | 2022-07-22 | 1 | Prestable |